Serena van der Woodsen Admin
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2011. Jun. 12.
| Tárgy: Re: Vivienne La Forge Szer. Júl. 27, 2011 6:14 am | |
| Szia. Arra kérnélek, hogy még egy kicsit javítgasd az előtörténeted. Figyelj a helyesírásra, néhány hibád van. Ezen kívül ki kéne választanod egy hírességet karakteralanynak, aztán a belső-külső tulajdonságokhoz is kellene írni. Ötöt mindhez, bár ez le van írva. a karakteralanyod nevét is írd le, és képet is illessz be róla. | |
|
Vivienne La Forge
Hozzászólások száma : 1 Join date : 2011. Jul. 27.
| Tárgy: Vivienne La Forge Szer. Júl. 27, 2011 3:41 am | |
| Név:Vivienne Clémence La Forge Kor:18 Lakhely:Brooklyn Szülök foglalkozása:Halottak egyébként apám üzletember anyám ex model Anyagi helyzet:Középosztály beli Csoport:Bad girl Előtörténet:1993.január 2.-án születtem Párizsban anyám ex model apám gazdag üzletember van egy nővérem Camille és egy húgom Roselle velűk élek mível a szűleim két hete haltak meg. Mindig is arra vágytam hogy foglalkozanak velem a szüleim így hát elég rossz gyerek voltam mindig is aztán amikor 14 éves voltam jöttek a drogok,cigi,szex és piálás de ez se nagyon érdekelte őket anyám mindig azzal jött hogy lehetnék vékonyabb akkor voltam Külső vonások: (5 jellemző+1,2 kép) Belső tulajdonságok: (5 jellemző)
| |
|